Tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde

Udvælgelsen at de tilbud, som er omfattet af det forstærkede samarbejde, sker på baggrund af indstilling fra tilbuddenes driftsherrer, hvorefter det vurderes om tilbuddet lever op til en række kriterier. Udvælgelsesproceduren kan findes i dokumentet "Model for det forstærkede samarbejde". Læs dokumentet: "Model for det forstærkede samarbejde" (pdf)

I det nedenstående er en kort beskrivelse af tilbuddene omfattet af det forstærkede samarbejde inklusiv links til hjemmesiderne. En samlet liste over de udvalgte tilbud, der er omfattet af det forstærkede samarbejde for 2022 findes i dokumentet "Tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde 2022". Læs dokumentet: "Tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde 2022" (pdf)

 

Tilbud omfattet af det forstærkede samarbejde 2022

 

Neurocenter Østerskoven

Neurocenter Østerskoven tilbyder intensiv døgnbaseret neurorehabilitering. Målgruppen er unge og voksne mennesker med moderat, svær til meget svær  hjerneskade - både erhvervet og medfødt.

Besøg Neurocenter Østerskoven på oesterskoven.rn.dk.

 

Specialbørnehjemmet, Kvisten

Kvistens målgruppe er multihandicappede børn og unge i alderen 0-18 år med særligt behov for sygepleje.

Besøg Specialbørnehjemmet, Kvisten på specialbornehjem.rn.dkInstitut for Syn og Hørelse

Institut for Syn og Hørelse tilbyder rådgivning, vejledning, undervisning og hjælpemidler til mennesker med nedsat syn, hørelse eller andre kommunikationsvanskeligheder. Det vil sige alvorlige, varige vanskeligheder med at tale, læse eller skrive.

Besøg Institut for Syn og Hørelse på ishd.rn.dk.